Blues v BUTCHER´S GRILL & PASTA PRAHA Rezervujte si Váš stůl na akci

Jít zpět

Akce

Přijměte naše pozvání na páteční Blues v Butcher´s.

Každý pátek od 19:00 do 22:00 je v restauraci živá hudba. Kmenovým hráčem Butcher´s je slavný bluesový kytarista Bobby Houda. Čechoameričan, srdcař, odchovanec slavné Berklee College of Music hrající zejména blues jako řemen, soul, r´n´b, či country. Dalším pravidelným uskupením je Eva Holická Duo. Eva, umělkyně a vynikající basistka doprovázená kytaristou Vojtěchem Želinským zpívá a hraje repertoár Dylana, Cashe, Reeda, ale ohromila také výbornými francouzskými šansony. Posledním z rotujících se umělců v Butcher´s jsou dvě akustické kytary Jiřího Miloty a Christophera Chirica, s repertoárem americké rythm and blues. Více informací, včetně konkrétního programu na daný pátek je na našem facebooku https://www.facebook.com/butcherspraha .

Doporučujeme zarezervovat si stolek včas, online na webu http://www.butchers.cz/login/ nebo telefonním čísle 296 150 153.

Těšíme se na vás!


Jít zpět

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.